Rafael Gemeenschap
WaterPort W4C

Bijeenkomsten
Elke Zondagmorgen
10.00 uur koffie
10.30 uur dienst

De Waterpoort
Middeldijkerplein 9
Barendrecht

Boeken Rafael Nederland

Liefde Aanvaarding Vergeving

Toerusting voor de gemeente om christelijk te zijn in een niet christelijke wereld. Nadat pastor Jerry Cook en zijn gemeente de principes van liefde, aanvaarding en vergeving in praktijk brachten, groeide de gemeente enorm en werd ze in hun directe omgeving een werkelijk "Lichaam van Christus".

Uitgave: Gideon    Auteur: Jerry Cook
ISBN: 9060672151
Prijs: paperback -114 pag - 6,81 EUR


Een gemeente opweg

Regenbogen vormen in het algemeen slechts een onderwerp voor dromen en gedichten. Jack Hayford verbindt ze met de dagelijkse werkelijkheid. Ze staan symbool voor de manier waarop mensen groeien in hun geloof. Hayford gelooft in deze 'regenbogen'. Want: 'De geestelijke groei van de gelovige is de sleutel tot de groei van de gemeente'.
Dit boek - geschreven in de levendige en leerzame stijl waarom Jack Hayford zo bekend staat - staat boordevol bijbelse principes, uitgewerkt aan de hand van praktische ervaringen. Een inspirerend en verfrissend leraar over geestelijke vernieuwing, bedoeld voor wie meer wil kennen van het leven in Christus.

Uitgave: Nova Press, i.s.m. Rafaël Nederland     Auteur: Jack Hayford
ISBN: 9063182449
Prijs: paperback - 217 pag - 6,81 EUR


Je kunt altijd opnieuw beginnen

'Als het niet meer gaat, wat moet je dan doen? Scheiden?' Ap Verwaijen stelt daar een andere vraag tegenover: "Kun je opnieuw beginnen?" En het antwoord is: 'Altijd! Als je alle twee wilt.' Ap is vele malen betrokken geweest bij haperende en stukgelopen huwelijken - eerst in zijn praktijk als advocaat, later als voorganger van Rafaëlgemeenschap Jefta Breda. Hij put ook uit zijn eigen huwelijkservaring. Dit boek gaat over het oplossen van huwelijksproblemen, praktisch, positief en persoonlijk. Ook echtscheiding en hertrouwen worden uitvoerig besproken, nuchter en bijbels.


Uitgave: Gideon   Auteur: Ap Verwaijen
ISBN: 9060677617
Prijs: paperback - 210 pag - 10,21 EUR


Wat is er mis tussen ons?

Als christen zit je soms met vragen over het huwelijk. Heb je dan een mening? Is samenwonen geoorloofd? Hoe zit het als je met een ongelovige getrouwd bent? Hoe werkt een echtscheidingsprocedure? Mag je opnieuw trouwen? Kun je een verstoorde huwelijksrelatie herstellen? De antwoorden in dit boek zijn bijbels gefundeerd, vol bewogenheid voor de mens die is teleurgesteld in juist het allermooiste: de liefde.


Uitgave: Gideon   Auteur: Ap Verwaijen
ISBN: 9063673459
Prijs: paperback - 72 pag - 4,42 EUR


NB: prijzen zijn onder voorbehoud en exclusief portokosten.

Rafael Nederland

Foursquare International

Youth with a Mission

Soulsurvivor

Alpha cursus

Youth Alpha

Marriage Course

Cleansing Stream

Netwerkcursus

The Message

 

 

© 2005 WaterPort W4C - All rights reserved